Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Bandmaster opbouw - LLX - 1510mm - 30W 3510Lm - 3000K 830 Warm wit | IP20 - 230v

    Macbright LED Bandmaster opbouw - LLX - 1510mm - 30W 3510Lm - 3000K 830 Warm wit  | IP20 - 230v
    Productomschrijving
    LED Bandmaster opbouw LLX 1510mm 30W 3510lm 3000K: krachtige en energiezuinige verlichting De LED Bandmaster opbouw LLX 1510mm 30W 3510lm 3000K biedt een ideale combinatie van energie-efficiëntie, krachtige lichtopbrengst en moderne technologie. Deze lichtoplossing is perfect voor uiteenlopende toepassingen in zowel commerciële als industriële ...

    LED Bandmaster opbouw LLX 1510mm 30W 3510lm 3000K: krachtige en energiezuinige verlichting

    De LED Bandmaster opbouw LLX 1510mm 30W 3510lm 3000K biedt een ideale combinatie van energie-efficiëntie, krachtige lichtopbrengst en moderne technologie. Deze lichtoplossing is perfect voor uiteenlopende toepassingen in zowel commerciële als industriële omgevingen, waar betrouwbaarheid en lange levensduur van cruciaal belang zijn. Met zijn strakke design en uitstekende lichtprestaties voldoet de LED Bandmaster aan de eisen van de meest veeleisende gebruikers.

    Krachtige lichtopbrengst en warm wit licht

    De LED Bandmaster opbouw LLX heeft een vermogen van 30 watt en produceert een indrukwekkende lichtopbrengst van 3510 lumen, wat zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting van de ruimte. Met een kleurtemperatuur van 3000K biedt deze LED-oplossing warm wit licht, wat ideaal is voor het creëren van een uitnodigende en comfortabele sfeer. Dit maakt de lamp perfect voor gebruik in onder andere:

    • Kantoren, waar een warme en rustige werkomgeving belangrijk is.
    • Winkels en showrooms, waar producten op een aantrekkelijke manier moeten worden gepresenteerd.

    Energie-efficiënt en duurzaam

    De LED Bandmaster opbouw LLX is voorzien van geavanceerde LED-technologie, wat leidt tot een zeer lage energieconsumptie. Met slechts 30 watt verbruik levert deze lamp dezelfde lichtopbrengst als traditionele armaturen met een aanzienlijk hoger vermogen. Dit resulteert in directe energiebesparing en lagere energiekosten. Bovendien heeft deze LED een lange levensduur, waardoor onderhoud en vervangingskosten worden geminimaliseerd.

    Eenvoudige installatie en modern design

    Met een lengte van 1510mm biedt deze LED-opbouwarmatuur een groot verlichtingsoppervlak, wat bijdraagt aan een gelijkmatige verspreiding van het licht. Het slanke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat de LED Bandmaster naadloos in diverse interieurstijlen past, zonder visuele afleiding. Het armatuur is ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie, wat het ideaal maakt voor zowel nieuwe installaties als vervangingsprojecten.

    Duurzame keuze voor diverse toepassingen

    Dankzij het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen is de LED Bandmaster opbouw LLX niet alleen energiezuinig, maar ook zeer duurzaam. Dit maakt het armatuur geschikt voor langdurig gebruik in drukbezochte ruimtes. De combinatie van betrouwbaarheid, lange levensduur en lage onderhoudskosten maakt het een uitstekende keuze voor zowel kleine als grote verlichtingsprojecten.

    Toepassingsgebieden

    De veelzijdigheid van de LED Bandmaster opbouw LLX 1510mm 30W 3510lm 3000K maakt het armatuur geschikt voor een breed scala aan toepassingen:

    • Commerciële omgevingen, zoals winkels en supermarkten, waar een gelijkmatige en aantrekkelijke verlichting essentieel is.
    • Kantoorruimtes, waar de verlichting zorgt voor een productieve en aangename werkplek.
    • Openbare ruimtes, zoals gangen, wachtruimtes en ontvangsthallen, waar een betrouwbare en energiezuinige verlichting van groot belang is.

    Conclusie: efficiënte verlichting met de LED Bandmaster opbouw LLX

    De LED Bandmaster opbouw LLX 1510mm 30W 3510lm 3000K biedt een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar krachtige, energiezuinige en duurzame verlichting. Met zijn hoge lichtopbrengst, warme kleurtemperatuur en stijlvolle ontwerp voldoet deze LED-lamp aan de eisen van moderne commerciële en industriële omgevingen. Het gebruiksgemak, de eenvoudige installatie en de lange levensduur maken het een slimme investering voor een breed scala aan toepassingen.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    MB099073
    EAN
    8717696099073

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten