Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Bandraster armatuur - 1200x100mm - 30W - 4000lm - 3000K - Matt alu reflector - UGR19 - incl. 2meter Eurostekker

    Productomschrijving
    Efficiënte verlichting voor elke ruimte Het LED bandraster armatuur van 1200x100mm biedt een krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing. Met een vermogen van 30W en een lichtopbrengst van 4000 lumen, zorgt dit armatuur voor heldere en consistente verlichting. Het warm witte licht van 3000K creëert een aangename sfeer, ideaal voor kantoren...

    Efficiënte verlichting voor elke ruimte

    Het LED bandraster armatuur van 1200x100mm biedt een krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing. Met een vermogen van 30W en een lichtopbrengst van 4000 lumen, zorgt dit armatuur voor heldere en consistente verlichting. Het warm witte licht van 3000K creëert een aangename sfeer, ideaal voor kantoren, scholen en commerciële ruimtes.

    Duurzaamheid en lange levensduur

    LED-verlichting staat bekend om zijn lange levensduur en lage onderhoudskosten. Dit armatuur heeft een robuuste constructie en een modern, mat aluminium ontwerp, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan elk interieur.

    Energie-efficiënt en milieuvriendelijk

    In vergelijking met traditionele verlichting verbruikt dit LED armatuur aanzienlijk minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een milieuvriendelijke keuze die bijdraagt aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

    Toepassingsmogelijkheden

    Dankzij zijn veelzijdigheid is dit LED bandraster armatuur geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder kantoorruimtes, scholen, winkels en magazijnen. Het eenvoudige installatieproces en de betrouwbare prestaties maken het een populaire keuze voor zowel nieuwe installaties als vervangingen van bestaande verlichtingssystemen.

    Conclusie

    Het LED bandraster armatuur van 1200x100mm met 30W en 4000lm biedt een optimale combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en stijl. Het is de perfecte verlichtingsoplossing voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in verlichting.

    Bezoek LED Licht Groothandel voor meer informatie en om dit product te bestellen.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    LCB1200100
    EAN
    6097435485407

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten