Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Downlight Banaanspot - Wit - Kantelbaar - 31.9W 4500Lm - 840 Helder Wit - GST18/3 - 182 mm -5 jaar garantie

    Productomschrijving
    LED downlight banaanspot – wit – kantelbaar – 31.9W 4500lm – 840 helder wit – GST18/3 – 182 mm – 5 jaar garantie De LED downlight banaanspot is een uitstekende keuze voor zowel commerciële als residentiële verlichting. Met een krachtige lichtopbrengst van 4500 lumen en een energieverbruik van slechts 31.9W, levert deze spot helder ...

    LED downlight banaanspot – wit – kantelbaar – 31.9W 4500lm – 840 helder wit – GST18/3 – 182 mm – 5 jaar garantie

    De LED downlight banaanspot is een uitstekende keuze voor zowel commerciële als residentiële verlichting. Met een krachtige lichtopbrengst van 4500 lumen en een energieverbruik van slechts 31.9W, levert deze spot helder en efficiënt licht. Deze downlight is voorzien van de lichtkleur 840 helder wit (4000K), wat zorgt voor een natuurlijke en heldere verlichting, ideaal voor werkruimtes zoals kantoren, winkels en showrooms.

    Kantelbaar ontwerp voor flexibele verlichting

    Dankzij het kantelbare ontwerp van deze LED banaanspot kun je de lichtstraal eenvoudig richten op specifieke plekken. Dit biedt flexibiliteit bij het verlichten van vitrines, kunstwerken of specifieke gebieden in een ruimte, zonder dat je extra verlichting hoeft toe te voegen.

    Eenvoudige installatie met GST18/3 aansluiting

    Deze downlight is uitgerust met een GST18/3 aansluiting, wat zorgt voor een snelle en veilige installatie. Deze professionele plug-and-play verbinding maakt het eenvoudig om de spot te integreren in bestaande verlichtingssystemen zonder gedoe met bedrading.

    Duurzaamheid en lange levensduur

    Met een diameter van 182 mm past deze downlight perfect in verschillende plafondopeningen. Bovendien biedt dit product een uitzonderlijke levensduur van meer dan 50.000 branduren, wat zorgt voor jarenlange, onderhoudsvrije verlichting. De LED banaanspot wordt geleverd met 5 jaar garantie, wat extra zekerheid geeft over de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product.

    Energiezuinig en duurzaam

    De LED technologie in deze downlight is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig, wat kan bijdragen aan lagere energiekosten. Door de lange levensduur hoef je bovendien minder vaak lampen te vervangen, wat zowel kosten als afval vermindert.

    Toepassingen

    Deze LED downlight is veelzijdig in gebruik en ideaal voor:

    • Kantoorruimtes
    • Showrooms en winkels
    • Openbare ruimtes
    • Vergaderzalen
    • Hotellobby's

    Met zijn strakke witte afwerking en moderne uitstraling past deze downlight naadloos in elk interieur. De 31.9W LED spot biedt voldoende licht voor grote ruimtes zonder afbreuk te doen aan energie-efficiëntie.

    Kies voor kwaliteit

    Met deze LED downlight banaanspot investeer je in een kwalitatief hoogwaardige verlichtingsoplossing die zowel stijlvol als functioneel is. Of het nu gaat om werkruimtes, commerciële toepassingen of thuisgebruik, deze kantelbare LED spot biedt de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en design.

    Optimaliseer je verlichtingsinstallatie en bespaar energie met deze veelzijdige en krachtige LED downlight.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    MB096508
    EAN
    8717696096508

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten