Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Downlight IP54 - VIRGA 2 - Wit - 19W 150lm p/w - 4000K 840 - 90°

    Productomschrijving
    Datasheet Bij Ledlichtgroothandel.nl zijn we trots om de LED Downlight VIRGA 2 aan te bieden, een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing die perfect is voor diverse toepassingen. Deze downlight heeft een vermogen van 19 W en een indrukwekkende lichtefficiëntie van 150 lm/W, wat betekent dat u niet alleen kunt genieten van heldere verlichti...

    Datasheet

    Bij Ledlichtgroothandel.nl zijn we trots om de LED Downlight VIRGA 2 aan te bieden, een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing die perfect is voor diverse toepassingen. Deze downlight heeft een vermogen van 19 W en een indrukwekkende lichtefficiëntie van 150 lm/W, wat betekent dat u niet alleen kunt genieten van heldere verlichting, maar ook energie bespaart.

    Voordelen van de LED Downlight VIRGA 2:

    1. Hoogwaardige Componenten: De LED Downlight VIRGA 2 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Dit wordt ondersteund door een garantie van 5 jaar, zodat u met een gerust hart kunt investeren in deze verlichtingsoplossing.

    2. Neutraal Licht (4000K): Deze downlight straalt neutraal licht uit, met een kleurtemperatuur van 4000K. Dit is de meest universele lichtkleur, ideaal voor dagelijks gebruik in verschillende kamers zoals woonkamers, keukens en kantoren. Het neutrale licht zorgt voor een comfortabele en productieve omgeving.

    3. Gerichte Verlichting: Met een smalle stralingshoek van 90° biedt de VIRGA 2 gerichte verlichting. Dit is perfect voor het accentueren van specifieke objecten of oppervlakken, waardoor ze beter tot hun recht komen. Of u nu kunstwerken, meubels of werkruimtes wilt belichten, deze downlight levert precieze en effectieve verlichting.

    4. Inbouwmontage: De LED Downlight VIRGA 2 is ontworpen voor eenvoudige inbouwmontage, waardoor het naadloos integreert in uw plafond. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling aan elke ruimte.

    Toepassingen:

    • Woonkamers: Zorg voor een gezellige en uitnodigende sfeer.
    • Keukens: Verlicht uw werkblad voor betere zichtbaarheid en veiligheid.
    • Kantoren: Creëer een heldere en productieve werkomgeving.
    • Winkels: Accentueer producten en etalages om de aandacht van klanten te trekken.

    Waarom kiezen voor Ledlichtgroothandel.nl?

    Bij Ledlichtgroothandel.nl staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij bieden een breed scala aan LED-verlichtingsproducten die voldoen aan de hoogste normen. De LED Downlight VIRGA 2 is een van onze topaanbevelingen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, efficiënte en esthetische verlichtingsoplossingen.

    Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek hoe de LED Downlight VIRGA 2 uw ruimte kan transformeren. Profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Bestel vandaag nog en verlicht uw wereld met Ledlichtgroothandel.nl!

    Productcode: 5904433163453

    Specificaties:

    • Vermogen: 19 W
    • Lichtefficiëntie: 150 lm/W
    • Kleurtemperatuur: 4000K (Helder licht)
    • Stralingshoek: 90°
    • Garantie: 5 jaar
    • Montage: Inbouw

    LED Downlight VIRGA 2 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, efficiëntie en stijl in verlichting. Bestel nu bij Ledlichtgroothandel.nl en ervaar het verschil!

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SP156035
    EAN
    5904433156035

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten