Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Inbouwspot 95mm - IP65 Zwart Verzonken - 5W 420Lm - DTW 822 - 830 Dim To warm | Zaagmaat 80mm - Dimtone Dimbaar 230v

    Productomschrijving
    led inbouwspot 95mm ip65 zwart verzonken: de perfecte keuze voor badkamers en buitenluifels waterbestendig en stijlvol ontwerp voor vochtige ruimtes De LED inbouwspot 95mm IP65 in zwart verzonken uitvoering is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en buitenluifels. Met een IP65-classificatie is deze inbouwspot vol...

    led inbouwspot 95mm ip65 zwart verzonken: de perfecte keuze voor badkamers en buitenluifels

    waterbestendig en stijlvol ontwerp voor vochtige ruimtes

    De LED inbouwspot 95mm IP65 in zwart verzonken uitvoering is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en buitenluifels. Met een IP65-classificatie is deze inbouwspot volledig waterdicht en bestand tegen stof, waardoor het een betrouwbare en veilige keuze is voor ruimtes waar vocht en water aanwezig zijn. Het strakke, zwarte ontwerp voegt een modern en elegant element toe aan elke ruimte, terwijl het functioneel blijft in uitdagende omgevingen.

    dim to warm technologie voor ultieme sfeer

    Een van de unieke eigenschappen van deze LED inbouwspot is de Dim to Warm technologie. Deze innovatieve functie stelt u in staat om de kleurtemperatuur van het licht aan te passen naarmate u het dimt. Wanneer u de verlichting dimt, verandert de kleur van helder wit naar warmere tinten, waardoor u de perfecte sfeer kunt creëren voor elk moment van de dag. Of u nu ontspannen in bad wilt liggen met zacht, warm licht of helder licht nodig heeft tijdens uw ochtendroutine, deze inbouwspot biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.

    compact en gemakkelijk te installeren

    De LED inbouwspot onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk lage inbouwhoogte van slechts 51MM, inclusief voeding. Dit maakt de spot ideaal voor installaties in plafonds met beperkte ruimte. Dankzij het compacte ontwerp kan de spot eenvoudig en snel worden geïnstalleerd, zelfs in kleine ruimtes of in bestaande plafonds met minimale ruimte. Dit zorgt niet alleen voor een strakke en naadloze afwerking, maar maakt het ook mogelijk om deze verlichting in een breed scala aan toepassingen te gebruiken.

    robuuste kwaliteit met 5 jaar garantie

    Bij de aanschaf van de LED inbouwspot 95mm IP65 zwart verzonken kunt u rekenen op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze spot wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het product onderstreept. U kunt erop vertrouwen dat deze LED inbouwspot langdurig en probleemloos zal functioneren, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. De combinatie van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie zorgt voor een lange levensduur en consistentie in lichtopbrengst.

    energiezuinige en milieuvriendelijke verlichting

    Net als andere LED-verlichtingsoplossingen biedt deze inbouwspot een energiezuinige oplossing die zowel uw energierekening als uw ecologische voetafdruk vermindert. Met een laag energieverbruik draagt deze spot bij aan een duurzamer gebruik van hulpbronnen. Bovendien is LED-verlichting milieuvriendelijker omdat het geen schadelijke stoffen zoals kwik bevat en minder warmte produceert dan traditionele lichtbronnen.

    veelzijdig gebruik in badkamers en buitenruimtes

    Dankzij het waterdichte ontwerp en de Dim to Warm technologie is deze LED inbouwspot bijzonder geschikt voor gebruik in badkamers en onder buitenluifels. In de badkamer kan de spot strategisch worden geplaatst boven douches, wastafels of inbouwkasten om gerichte verlichting te bieden zonder concessies te doen aan stijl. Onder een buitenluifel zorgt de waterdichte spot voor sfeervolle en functionele verlichting, perfect voor avonden buiten, ongeacht het weer.

    modern en subtiel zwart design

    Het zwarte, verzonken ontwerp van de LED inbouwspot zorgt voor een subtiele en moderne uitstraling die naadloos past in diverse interieurstijlen. Of u nu een minimalistisch, industrieel of eigentijds interieur heeft, deze spot voegt een verfijnde afwerking toe zonder opdringerig te zijn. Het verzonken ontwerp betekent ook dat de spot netjes in het plafond verdwijnt, waardoor alleen het licht zelf op de voorgrond staat.

    verbeterde veiligheid en comfort in vochtige omgevingen

    Deze LED inbouwspot draagt bij aan de veiligheid en het comfort in vochtige omgevingen zoals badkamers en buitenruimtes. Goede verlichting is essentieel om ongelukken te voorkomen, vooral in ruimtes waar water aanwezig is. De waterdichte constructie en de gelijkmatige lichtverdeling zorgen ervoor dat uw ruimte goed verlicht is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de installatie.

    conclusie

    De LED inbouwspot 95mm IP65 zwart verzonken is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, stijlvolle en veelzijdige verlichtingsoplossing voor vochtige omgevingen zoals badkamers en buitenluifels. Met zijn Dim to Warm technologie, lage inbouwhoogte en waterdichte ontwerp biedt deze spot zowel functionaliteit als esthetiek. Voeg daarbij de 5 jaar garantie en u heeft een verlichtingsoplossing die niet alleen duurzaam en energiezuinig is, maar ook jarenlang probleemloos zal presteren. Investeer in deze hoogwaardige LED inbouwspot en geniet van de perfecte verlichting, ongeacht de omstandigheden.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    LCB620667
    EAN
    6097430620667

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten