Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Inbouwspot IP44 - Mini 37MM - Zwart - 1,5W 195LM - 827 Warm Wit | Zaagmaat 28mm - Triac Dimbaar | 230v

    Productomschrijving
    LED inbouwspot IP44 - Mini 37MM - Zwart - 1,5W 195LM - 2700K warm wit licht - Zaagmaat ⌀28mm - Triac Dimbaar Verlicht jouw ruimte met stijl en efficiëntie Ontdek de voordelen van de LED mini inbouwspot zwart 1,5W dimbaar met 2700K warm wit licht. Deze inbouwspot combineert elegant design met geavanceerde technologie, perfect voor het creëren ...

    LED inbouwspot IP44 - Mini 37MM - Zwart - 1,5W 195LM - 2700K warm wit licht - Zaagmaat ⌀28mm - Triac Dimbaar

    Verlicht jouw ruimte met stijl en efficiëntie

    Ontdek de voordelen van de LED mini inbouwspot zwart 1,5W dimbaar met 2700K warm wit licht. Deze inbouwspot combineert elegant design met geavanceerde technologie, perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in elk interieur. Het zwarte ontwerp past moeiteloos in moderne en minimalistische interieurs, terwijl de dimbare functie je de vrijheid geeft om de lichtintensiteit aan te passen aan elke situatie.

    Energiezuinig en duurzaam

    Met slechts 1,5 watt verbruik biedt deze LED inbouwspot een energiezuinige verlichting die je energiekosten helpt verlagen. Dankzij de lange levensduur van LED-verlichting hoef je minder vaak lampen te vervangen, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.

    Eenvoudige installatie en veelzijdigheid

    De zaagmaat van 28 mm maakt de installatie van deze inbouwspot eenvoudig en snel. Of je nu een nieuwe lichtoplossing voor je keuken, woonkamer of hal zoekt, deze LED mini inbouwspot is een veelzijdige keuze die in diverse omgevingen goed tot zijn recht komt.

    Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

    Bij Ledlichtgroothandel.nl streven we naar producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze LED inbouwspots zijn getest om aan de hoogste normen te voldoen, zodat je verzekerd bent van duurzame en consistente verlichting. Daarnaast bieden we een uitgebreide garantieperiode, wat getuigt van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.

    Creëer de perfecte sfeer

    Met een kleurtemperatuur van 2700K levert deze inbouwspot warm wit licht, ideaal voor het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer in huis. De dimbare functie geeft je de controle over de lichtsterkte, zodat je de verlichting kunt aanpassen aan verschillende momenten van de dag en activiteiten.

    Conclusie

    De LED mini inbouwspot zwart 1,5W dimbaar 2700K warm wit is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar energiezuinige, duurzame en stijlvolle verlichting. Bestel vandaag nog bij Ledlichtgroothandel.nl en ervaar de voordelen van kwalitatieve LED-verlichting.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PLX271487
    EAN
    8720701271487

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten