Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Ledvance Paneel 60x60cm - 33W 110lm/w - 3000K 830

    Productomschrijving
    Datasheet Productvoordelen Goede verblindingsvermindering (UGR < 19) Armatuur met weinig flikkering dankzij speciaal elektronisch voorschakelapparaat Energiebesparing dankzij systeemefficiëntie tot 110 lm/W Externe driver met optionele 3-polige doorvoerbedrading Versies met DALI E-VSA beschikbaar 5 jaar garantie Dit Ledvance LED-pan...

    Datasheet

    Productvoordelen

    • Goede verblindingsvermindering (UGR < 19)
    • Armatuur met weinig flikkering dankzij speciaal elektronisch voorschakelapparaat
    • Energiebesparing dankzij systeemefficiëntie tot 110 lm/W
    • Externe driver met optionele 3-polige doorvoerbedrading
    • Versies met DALI E-VSA beschikbaar
    • 5 jaar garantie

    Dit Ledvance LED-paneel, met een vermogen van 33W, biedt een directe vervanging voor armaturen die momenteel zijn uitgerust met fluorescentielampen. Zijn veelzijdigheid strekt zich uit tot verschillende werkplekken, zoals kantoren, vergaderruimtes, recepties, gangen en liften. Dankzij zijn compatibiliteit met inbouwplafondsystemen met een rastergrootte van 600 x 600 mm, integreert het naadloos in diverse architecturale omgevingen.

    Het paneel kenmerkt zich door een robuust frame van geëxtrudeerd aluminium en een diffuser van polystyreen, waardoor een uniforme en aangename lichtspreiding ontstaat. Met een indrukwekkende levensduur tot 50.000 uur (L80/B10) bij een temperatuur van 25°C, biedt dit paneel langdurige betrouwbaarheid en prestaties, waardoor het een kosteneffectieve keuze is op de lange termijn.

    In termen van technische uitrusting wordt het paneel geleverd met diverse accessoires voor montageopties, een beveiligingskoord voor het armatuur en voorgeïnstalleerde beveiligingsbeugels voor een veilige installatie. Het extern voorschakelapparaat dat is inbegrepen, samen met de mogelijkheid om een losse Emergency Conversion Box te gebruiken, benadrukt de focus op functionaliteit en veiligheid. Dit Ledvance LED-paneel biedt een betrouwbare en praktische oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    LV017063
    EAN
    4099854017063

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten