Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Plafondlamp - 18W vervangt 131W - IP54 vochtbestendig - Lichtkleur optioneel - Wit

    Productomschrijving
    Datasheet Energiezuinige en heldere verlichting De LED Vochtbestendige Plafondlamp heeft een vermogen van 18W en levert een indrukwekkende lichtopbrengst van 2000 lumen, wat zorgt voor een efficiënte verlichting. Met een kleurtemperatuur van 3000k biedt deze lamp een koel wit licht, ideaal voor werkruimtes en vochtige omgevingen. Deze pl...

    Datasheet

    Energiezuinige en heldere verlichting

    De LED Vochtbestendige Plafondlamp heeft een vermogen van 18W en levert een indrukwekkende lichtopbrengst van 2000 lumen, wat zorgt voor een efficiënte verlichting. Met een kleurtemperatuur van 3000k biedt deze lamp een koel wit licht, ideaal voor werkruimtes en vochtige omgevingen. Deze plafondlamp werkt op een spanning van 220-240V en heeft een stralingshoek van 180 graden voor een brede lichtspreiding.

    Compact en duurzaam ontwerp

    Met afmetingen van D220 mm en H50 mm is deze plafondlamp compact en makkelijk te installeren. De lamp is gemaakt van hoogwaardige ABS- en PC-materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van 25.000 uur. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van betrouwbare verlichting zonder veel onderhoud.

    Eenvoudige installatie en veelzijdig gebruik

    De montage van de LED Vochtbestendige Plafondlamp is eenvoudig dankzij de meegeleverde montage instructies en materialen. Met een IP54-classificatie is de lamp bestand tegen stof en spatwater, waardoor hij perfect is voor vochtige binnenruimtes zoals badkamers en keukens. Kies deze lamp voor zijn energie-efficiëntie, lange levensduur en hoge lichtopbrengst, en geniet van een duurzame verlichtingsoplossing.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    AR291488
    EAN
    8433325291488

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten