Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Plafondlamp IP65 - MOD - Zwart - 15W 2000Lm - 4000K 940 - 160mm

    Macbright LED Plafondlamp IP65 - MOD -  Zwart - 15W 2000Lm - 4000K 940 - 160mm
    Productomschrijving
    Inleiding De LED Plafond lamp IP65 MOD is de perfecte verlichtingsoplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, energiezuinige en veelzijdige verlichtingsoplossing. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige prestaties is deze railspot ideaal voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Krachtige en Efficiënte Verlichti...

    Inleiding

    De LED Plafond lamp IP65 MOD is de perfecte verlichtingsoplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, energiezuinige en veelzijdige verlichtingsoplossing. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige prestaties is deze railspot ideaal voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten.

    Krachtige en Efficiënte Verlichting

    Deze LED railspot heeft een vermogen van 15W en levert een lichtopbrengst van 2000 lumen. De kleurtemperatuur van 3000K (warm wit) zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer, wat deze railspot ideaal maakt voor commerciële en residentiële omgevingen. De hoogwaardige LED-technologie garandeert niet alleen een helder en consistent licht, maar ook een aanzienlijke energiebesparing vergeleken met traditionele verlichtingsoplossingen.

    Duurzaam en Betrouwbaar

    De LED Railspot 3-Fase MOD is ontworpen met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten. Met een IP65-classificatie is deze railspot stof- en waterbestendig, wat hem geschikt maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen verzekeren een lange levensduur en minimaliseren de noodzaak voor onderhoud of vervanging.

    Stijlvol en Modern Ontwerp

    Met zijn slanke en moderne ontwerp voegt de LED plafondspot MOD een esthetische waarde toe aan elke ruimte. De witte afwerking past moeiteloos in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. De compacte afmetingen (160mm) maken het eenvoudig om de spot onopvallend te integreren in uw verlichtingsplan, terwijl hij toch voldoende licht levert om de gewenste gebieden te verlichten.

    Milieuvriendelijk en Energiezuinig

    De LED Railspot is niet alleen krachtig en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Met een energieverbruik van slechts 15.4W helpt deze railspot bij het verminderen van uw energiekosten en uw ecologische voetafdruk. Bovendien bevat hij geen schadelijke stoffen zoals kwik, wat hem een veilige en duurzame keuze maakt voor uw verlichtingsbehoeften.

    Toepassingen

    Dankzij zijn veelzijdigheid en hoge prestaties is de LED plafondlamp MOD geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

    • Winkels en retailomgevingen
    • Galerieën en tentoonstellingsruimtes
    • Horecagelegenheden
    • Kantoorruimtes
    • Residentiële ruimtes
    • Buitentoepassingen zoals terrassen en entreegebieden

    Conclusie

    De LED IP65 MOD biedt een uitstekende combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Of u nu een commerciële ruimte verlicht of een residentiële omgeving, deze railspot levert uitstekende prestaties met minimale milieu-impact.

    Specificaties in een Oogopslag:

    • Vermogen: 15.4W
    • Lichtopbrengst: 2000 lumen
    • Kleurtemperatuur: 3000K (Warm Wit)
    • Afmetingen: 160mm
    • IP-classificatie: IP65
    • Energie-efficiëntie: Hoog

    Kies voor de LED MOD en geniet van hoogwaardige, energiezuinige verlichting die zowel binnen als buiten perfect functioneert.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    MB163491
    EAN
    8717696163491

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten