Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Railspot MADARA OPTIMO - GU10 fitting - 3-Fase universeel - Wit

    Spectrum LED Railspot MADARA OPTIMO - GU10 fitting - 3-Fase universeel - Wit
    Productomschrijving
    Datasheet LED Railspot MADARA OPTIMO - GU10 fitting - 3-Fase universeel - Wit Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle LED railspot voor jouw verlichtingsproject? Dan is deze LED railspot de perfecte keuze! Deze railspot is uitgerust met een GU10 aansluiting en kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een 3-Fase universeel railsysteem. Met de...

    Datasheet

    LED Railspot MADARA OPTIMO - GU10 fitting - 3-Fase universeel - Wit

    Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle LED railspot voor jouw verlichtingsproject? Dan is deze LED railspot de perfecte keuze! Deze railspot is uitgerust met een GU10 aansluiting en kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een 3-Fase universeel railsysteem. Met deze LED railspot geniet je van vele voordelen.

    De geavanceerde LED-technologie zorgt voor een helder en energiezuinig licht. De railspot zorgt voor een mooie en gelijkmatige verspreiding van het licht, waardoor je een sfeervolle en goed verlichte ruimte creëert. Daarnaast is deze LED railspot zeer duurzaam. Dankzij het lage energieverbruik bespaar je niet alleen op je energierekening, maar lever je ook een positieve bijdrage aan het milieu.

    Bovendien hebben LED lampen een veel langere levensduur dan traditionele lampen, wat betekent dat je minder vaak lampen hoeft te vervangen. Met de Madara LED railspot haal je een kwalitatief hoogwaardig product in huis. Deze railspot is gemaakt van robuuste materialen en is zorgvuldig ontworpen om lang mee te gaan.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SP110495
    EAN
    5904433110495

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten