Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED TL buis armatuur - 120cm - Waterdicht IP65 - voor enkel LED TL buis

    LCB LED LED TL buis armatuur - 120cm - Waterdicht IP65 - voor enkel LED TL buis
    Productomschrijving
    LED TL buis armatuur 120cm waterdicht IP65: ultieme verlichting voor vochtige ruimtes Efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing Het LED TL buis armatuur van 120cm met IP65-classificatie is de ideale oplossing voor vochtige ruimtes zoals garages, kelders en werkplaatsen. Deze armatuur biedt niet alleen uitstekende waterdichte eigenschappen, ma...

    LED TL buis armatuur 120cm waterdicht IP65: ultieme verlichting voor vochtige ruimtes

    Efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing

    Het LED TL buis armatuur van 120cm met IP65-classificatie is de ideale oplossing voor vochtige ruimtes zoals garages, kelders en werkplaatsen. Deze armatuur biedt niet alleen uitstekende waterdichte eigenschappen, maar zorgt ook voor energiebesparing en duurzaamheid.

    Specificaties en voordelen

    Het armatuur is ontworpen voor gebruik met enkele LED TL buizen, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik en een langere levensduur. De IP65-classificatie garandeert bescherming tegen stof en water, waardoor het armatuur perfect is voor buitengebruik of vochtige omgevingen.

    Praktische toepassingen

    Dankzij de robuuste en betrouwbare constructie is dit armatuur ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het biedt een consistente en heldere verlichting die bijdraagt aan een veilige en efficiënte werkomgeving.

    Eenvoudige installatie en onderhoud

    Het LED TL buis armatuur is eenvoudig te installeren en vereist minimaal onderhoud, wat zorgt voor een probleemloze gebruikservaring. Met een aantrekkelijk prijskaartje en een hoge betrouwbaarheid is dit armatuur een uitstekende investering voor elke ruimte die efficiënte en duurzame verlichting nodig heeft.

    Conclusie

    Voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige verlichtingsoplossing die bestand is tegen vochtige omstandigheden, biedt het LED TL buis armatuur van 120cm met IP65-classificatie de perfecte balans tussen efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    TS386336
    EAN
    6097438386336

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten