Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit | 55cm - Vervangt 14W - Dimbaar

    Philips Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit | 55cm - Vervangt 14W - Dimbaar
    Productomschrijving
    Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit | 55cm - Vervangt 14W Ontdek de innovatieve en energiezuinige oplossing voor uw verlichtingsbehoeften met de Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit. Deze hoogwaardige LED buis vervangt traditionele 14W TL-buizen en biedt tal van voordelen die...

    Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit | 55cm - Vervangt 14W

    Ontdek de innovatieve en energiezuinige oplossing voor uw verlichtingsbehoeften met de Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit. Deze hoogwaardige LED buis vervangt traditionele 14W TL-buizen en biedt tal van voordelen die uw verlichting efficiënter en duurzamer maken.

    Voordelen van de Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency

    1. Energiezuinig en Kosteneffectief

    De Philips LED Buis T5 MASTER verbruikt slechts 8W, wat aanzienlijk minder is dan de 14W die traditionele TL-buizen verbruiken. Dit resulteert in een directe energiebesparing van meer dan 40%, wat zich vertaalt in lagere energierekeningen en een snellere terugverdientijd.

    2. Hoge Lichtopbrengst en Efficiëntie

    Met een lichtopbrengst van 1000 lumen biedt deze LED buis een helder en consistent licht dat perfect is voor verschillende toepassingen. De hoge efficiëntie zorgt ervoor dat u meer licht krijgt voor minder energieverbruik, wat ideaal is voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

    3. Warm Wit Licht (830)

    De 830 Warm Wit kleurtemperatuur creëert een aangename en comfortabele sfeer. Dit maakt de Philips LED Buis T5 ideaal voor ruimtes waar een gezellige en warme ambiance gewenst is, zoals woonkamers, restaurants en retailomgevingen.

    4. Lange Levensduur

    Met een levensduur van tot wel 50.000 branduren hoeft u zich geen zorgen te maken over frequente vervangingen. Dit vermindert de onderhoudskosten en zorgt voor een betrouwbare, langdurige verlichting.

    5. Eenvoudige Installatie

    De Philips LED Buis T5 MASTER is eenvoudig te installeren en past perfect in bestaande T5-armaturen. Dit maakt de overstap van traditionele TL-buizen naar energiezuinige LED-verlichting probleemloos en kosteneffectief.

    Toepassingen van de Philips LED Buis T5 MASTER

    Kantoor- en Bedrijfsruimtes

    Deze LED buis is perfect voor gebruik in kantoor- en bedrijfsomgevingen, waar helder en efficiënt licht cruciaal is voor productiviteit en comfort. De consistent hoge lichtkwaliteit zorgt voor een prettige werkplek.

    Winkel- en Retailomgevingen

    De warme witte kleurtemperatuur van de Philips LED Buis T5 MASTER zorgt voor een aantrekkelijke en uitnodigende sfeer in winkels en showrooms, waardoor producten beter worden gepresenteerd en klanten zich meer op hun gemak voelen.

    Woonruimtes

    Ook in woonruimtes biedt deze LED buis de perfecte verlichting voor een comfortabele en gezellige ambiance. Of het nu in de keuken, woonkamer of gang is, de Philips LED Buis T5 levert betrouwbaar en warm wit licht.

    Onderwijsinstellingen

    In klaslokalen en andere onderwijsomgevingen draagt de hoge lichtkwaliteit bij aan een betere leeromgeving door vermoeidheid van de ogen te verminderen en een helder zicht te bieden.

    Bespaar Energie en Kosten met de Philips LED Buis T5 MASTER

    De overstap naar de Philips LED Buis T5 MASTER (HF) High Efficiency 8W 1000lm - 830 Warm Wit betekent niet alleen een aanzienlijke energiebesparing, maar ook een vermindering van uw ecologische voetafdruk. Met een lager energieverbruik en een langere levensduur draagt deze LED buis bij aan zowel uw budget als het milieu.

    Bestel Nu bij LEDlichtgroothandel.nl

    Bij LEDlichtgroothandel.nl vindt u de Philips LED Buis T5 MASTER en een uitgebreid assortiment aan andere energiezuinige verlichtingsoplossingen. Profiteer van onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.

    Belangrijkste Kenmerken van de Philips LED Buis T5 MASTER:

    • Energiezuinig: 8W vervangt 14W TL-buizen
    • Hoge lichtopbrengst: 1000 lumen
    • Warm Wit licht (830) voor een gezellige sfeer
    • Lange levensduur: tot 50.000 branduren
    • Eenvoudige installatie in bestaande armaturen

    Maak vandaag nog de overstap naar de Philips LED Buis T5 MASTER en ervaar de voordelen van hoogwaardige LED-verlichting. Verbeter uw verlichtingskwaliteit en bespaar tegelijkertijd op energiekosten met de producten van LEDlichtgroothandel.nl.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PH743232
    EAN
    8718696743232

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten