Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Downlight Coreline DN142B - Wit - 11W 1200lm 60D - 830 Warm Wit | Zaagmaat 155mm - IP20 - UGR<19

    Philips LED Downlight Coreline DN142B - Wit - 11W 1200lm 60D - 830 Warm Wit | Zaagmaat 155mm - IP20 - UGR<19
    Productomschrijving
    Philips LED Downlight Coreline DN142B: Een Efficiënte Verlichtingsoplossing Energiezuinige en duurzame LED-verlichting De Philips LED Downlight Coreline DN142B is een hoogwaardig verlichtingsproduct dat ideaal is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Met zijn energiezuinige 11W LED-lamp biedt deze downlight een uitstekende lich...

    Philips LED Downlight Coreline DN142B: Een Efficiënte Verlichtingsoplossing

    Energiezuinige en duurzame LED-verlichting

    De Philips LED Downlight Coreline DN142B is een hoogwaardig verlichtingsproduct dat ideaal is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Met zijn energiezuinige 11W LED-lamp biedt deze downlight een uitstekende lichtopbrengst van 1200 lumen, wat voldoende helderheid geeft om elke ruimte efficiënt te verlichten. Dit maakt het een perfecte vervanging voor traditionele halogeen- en gloeilampen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere onderhoudskosten.

    Warm wit licht voor een aangename sfeer

    De Philips LED Downlight Coreline DN142B straalt een warm wit licht uit met een kleurtemperatuur van 3000K (830), wat zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Dit warme licht is bijzonder geschikt voor gebruik in woonkamers, restaurants, hotels en andere omgevingen waar een comfortabele en ontspannen ambiance gewenst is.

    Hoogwaardige afwerking en eenvoudig te installeren

    Deze downlight is ontworpen met oog voor esthetiek en functionaliteit. De aluminium behuizing met een witte afwerking past naadloos in elk interieur, terwijl de zaagmaat van 155mm zorgt voor een eenvoudige en probleemloze installatie. Het slanke ontwerp maakt het mogelijk om de downlight discreet in het plafond te integreren, waardoor een moderne en strakke uitstraling ontstaat.

    Comfortabele verlichting zonder verblinding

    Een belangrijk aspect van de Philips LED Downlight Coreline DN142B is de lage verblindingsfactor (UGR<19). Dit betekent dat het licht gelijkmatig wordt verspreid zonder hinderlijke schitteringen, wat bijdraagt aan een comfortabelere visuele ervaring. Dit is vooral belangrijk in werkomgevingen, zoals kantoren en vergaderruimtes, waar goede verlichting essentieel is voor productiviteit en welzijn.

    Betrouwbaar en veilig

    Met een IP20-classificatie is deze downlight geschikt voor gebruik binnenshuis, waarbij het beschermt tegen aanraking en stof. Dit maakt de Philips LED Downlight Coreline DN142B een betrouwbare keuze voor elke droge omgeving. Bovendien garandeert Philips' strenge kwaliteitscontrole een lange levensduur, waardoor u jarenlang kunt genieten van consistent licht zonder zorgen over vervanging.

    Ideale keuze voor diverse toepassingen

    De veelzijdigheid van de Philips LED Downlight Coreline DN142B maakt het een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw woning, kantoor, winkel of horecagelegenheid, deze downlight biedt de perfecte balans tussen stijl, efficiëntie en functionaliteit.

    Samenvatting

    Kortom, de Philips LED Downlight Coreline DN142B is een hoogwaardige, energiezuinige verlichtingoplossing die niet alleen zorgt voor helder en comfortabel licht, maar ook bijdraagt aan een moderne en elegante inrichting. Met zijn eenvoudige installatie, duurzame prestaties en lage verblindingsfactor is deze downlight een investering die zichzelf snel terugbetaalt. Kies voor Philips en ervaar de voordelen van innovatieve LED-technologie in uw ruimte.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PH503038
    EAN
    8720169503038

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten