Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    Philips LED Paneel Ledinaire - RC065B - 34W 3400lm - 840 Koel Wit | 60x60cm - UGR <22

    Productomschrijving
    Datasheet Philips LED Paneel Ledinaire RC065B 34W 3400lm - 840 Koel Wit | 60x60cm - UGR <22 Breng helderheid en efficiëntie naar uw ruimte met het Philips LED Paneel Ledinaire RC065B. Dit hoogwaardige LED paneel van 34W levert een indrukwekkende lichtopbrengst van 3400 lumen en is ideaal voor diverse toepassingen, zoals kantoren, scholen, en ...

    Datasheet

    Philips LED Paneel Ledinaire RC065B 34W 3400lm - 840 Koel Wit | 60x60cm - UGR <22

    Breng helderheid en efficiëntie naar uw ruimte met het Philips LED Paneel Ledinaire RC065B. Dit hoogwaardige LED paneel van 34W levert een indrukwekkende lichtopbrengst van 3400 lumen en is ideaal voor diverse toepassingen, zoals kantoren, scholen, en commerciële ruimtes. Met een kleurtemperatuur van 4000K biedt het een aangenaam koel wit licht dat perfect is voor werkomgevingen.

    Belangrijkste Kenmerken

    1. Krachtige lichtopbrengst: Met 3400 lumen zorgt dit LED paneel voor een heldere en gelijkmatige verlichting, ideaal voor grote en middelgrote ruimtes.

    2. Energie-efficiënt: Het verbruik van slechts 34W betekent dat u aanzienlijk bespaart op energiekosten in vergelijking met traditionele verlichting.

    3. Kleurtemperatuur van 4000K: Het koel witte licht (840) bevordert de concentratie en creëert een productieve werkomgeving.

    4. UGR <22: Een lage Unified Glare Rating (UGR) zorgt voor minimale verblinding, waardoor dit paneel perfect is voor plekken waar comfortabel zicht belangrijk is.

    5. Afmetingen van 60x60cm: Dit paneel past perfect in standaard systeemplafonds, waardoor de installatie eenvoudig en snel is.

    6. Optionele aansluitingen: Voor extra gemak en flexibiliteit kunt u kiezen voor een optionele Eurostekker of Wieland stekker, zodat de installatie en het aansluiten nog eenvoudiger worden.

    Voordelen van het Philips LED Paneel Ledinaire RC065B

    • Verbeterde productiviteit: Het koel witte licht van 4000K is ideaal voor werkruimtes, bevordert concentratie en vermindert vermoeidheid.
    • Lagere energiekosten: Dankzij de hoge energie-efficiëntie van dit paneel kunt u aanzienlijk besparen op uw elektriciteitsrekening.
    • Duurzaamheid: LED verlichting heeft een langere levensduur dan traditionele verlichting, wat resulteert in minder vervangingskosten en onderhoud.
    • Comfortabel zicht: Met een UGR van minder dan 22 minimaliseert dit paneel verblinding, wat zorgt voor een comfortabelere werkomgeving.
    • Eenvoudige installatie: De mogelijkheid om te kiezen voor een Eurostekker of Wieland stekker maakt de installatie snel en eenvoudig.

    Toepassingsmogelijkheden

    Het Philips LED Paneel Ledinaire RC065B is veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende omgevingen:

    • Kantoren: Zorg voor een heldere en comfortabele werkplek voor uw medewerkers.
    • Scholen: Creëer een optimale leeromgeving met helder en niet-verblindend licht.
    • Commerciële ruimtes: Verhoog de klanttevredenheid door uw ruimte te verlichten met energie-efficiënt en helder licht.
    • Gezondheidszorg: Verbeter de zichtbaarheid en zorg voor een veilige omgeving in ziekenhuizen en klinieken.

    Conclusie

    Het Philips LED Paneel Ledinaire RC065B 34W 3400lm - 840 Koel Wit is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing. Met zijn krachtige lichtopbrengst, lage energieverbruik en comfortabele verlichting is dit paneel perfect voor diverse professionele toepassingen. Verlicht uw ruimte effectief en kostenefficiënt met dit hoogwaardige LED paneel. Bovendien maakt de optionele keuze voor een Eurostekker of Wieland stekker de installatie nog gemakkelijker en flexibeler.

    Bestel vandaag nog het Philips LED Paneel Ledinaire RC065B en ervaar de voordelen van superieure LED verlichting!

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PH501270
    EAN
    8720169501270

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten