Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LEDtube T5 MASTER (HF)- 115cm - High Efficiency 16.5W 2500lm - 840 Koel Wit - Vervangt 28W

    Philips LEDtube T5 MASTER (HF)- 115cm -  High Efficiency 16.5W 2500lm - 840 Koel Wit  - Vervangt 28W
    Productomschrijving
    MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W: Efficiënte en duurzame LED-verlichting Bij Ledlichtgroothandel.nl bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige LED-verlichtingsoplossingen, waaronder de MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W. Deze LED TL-buis is ideaal voor zowel commerciële als industriële toepassingen, dankzij z...

    MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W: Efficiënte en duurzame LED-verlichting

    Bij Ledlichtgroothandel.nl bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige LED-verlichtingsoplossingen, waaronder de MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W. Deze LED TL-buis is ideaal voor zowel commerciële als industriële toepassingen, dankzij zijn energiezuinige ontwerp, hoge lichtopbrengst en lange levensduur.

    Uit voorraad leverbaar

    De MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W is direct uit voorraad leverbaar bij Ledlichtgroothandel.nl. Dit betekent dat je jouw bestelling snel in huis hebt en direct kunt profiteren van de voordelen van deze hoogwaardige LED-verlichtingsoplossing zonder lange wachttijden.

    Energiezuinig verbruik van 16.5 Watt

    Datasheet

    Deze LED TL-buis verbruikt slechts 16.5 watt, maar levert een krachtige lichtopbrengst van 2500 lumen. Dit maakt de MASTER LEDtube een zeer energiezuinige keuze, ideaal om je energiekosten te verlagen zonder concessies te doen aan de helderheid en kwaliteit van de verlichting.

    Helder en neutraal licht met 4000 Kelvin

    De MASTER LEDtube biedt een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin, wat zorgt voor een helder en neutraal wit licht. Deze kleurtemperatuur is perfect voor werkruimtes, kantoren, magazijnen en andere omgevingen waar goed zicht en helder licht belangrijk zijn.

    Krachtige lichtopbrengst van 2500 lumen

    Met een indrukwekkende lichtopbrengst van 2500 lumen biedt deze LED-buis voldoende verlichting voor elke ruimte. De gelijkmatige lichtverdeling zorgt ervoor dat de verlichting functioneel en comfortabel is, zonder flikkeringen of schaduwen.

    Lange levensduur van 60.000 branduren

    Deze LED TL-buis is ontworpen voor langdurig gebruik, met een uitzonderlijke levensduur van maar liefst 60.000 branduren. Dit betekent dat je jarenlang kunt rekenen op betrouwbare verlichting zonder de noodzaak voor frequente vervangingen, wat zowel kostenefficiënt als praktisch is.

    5 jaar garantie

    Bij Ledlichtgroothandel.nl staan we achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we op de MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W een garantie van 5 jaar. Dit geeft je de zekerheid dat je investeert in een product dat langdurig en probleemloos functioneert. Mocht er binnen de garantieperiode iets misgaan, dan zorgen wij voor een snelle en efficiënte oplossing.

    Goede kleurweergave: Ra 80-89

    Met een kleurweergave-index (Ra) van 80-89 biedt deze LED-buis een uitstekende kleurweergave, wat betekent dat kleuren natuurgetrouw en levendig worden weergegeven. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar kleurprecisie essentieel is, zoals in kantoren, winkels en werkplaatsen.

    Energielabel D

    De MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W heeft een energielabel D, wat aangeeft dat deze buis energie-efficiënt is en helpt om de algehele energiekosten te verlagen. Hoewel het energielabel ruimte biedt voor verbetering, blijft deze LED-buis een waardevolle keuze voor situaties waarin een betrouwbare en krachtige verlichtingsoplossing vereist is.

    Conclusie

    De MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W van Ledlichtgroothandel.nl is een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing, perfect voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Met zijn lage verbruik van 16.5 watt, hoge lichtopbrengst van 2500 lumen, lange levensduur van 60.000 branduren, 5 jaar garantie en goede kleurweergave, biedt deze LED-buis alles wat je nodig hebt voor hoogwaardige en betrouwbare verlichting. Bovendien is de buis direct uit voorraad leverbaar, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van LED-verlichting.

    Heb je nog vragen over onze MASTER LEDtube T5 HF 115cm High Efficiency 16.5W? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PH743317
    EAN
    8718696743317

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten