Become a dealer?

Thuiswinkel
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting Registreer nu als klant en ontvang direct 10% korting

    LED Paneel Slim 32W 3360lm - 830-835-840 CCT | 150x18cm - UGR <19 Incl. aansluitstekker 1.5m

    Productomschrijving
    LED verlichting: bespaar energie en geld met het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch LED verlichting is tegenwoordig een populaire keuze voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Dit komt doordat LED verlichting vele voordelen biedt, zoals energie-efficiëntie, lange levensduur en milieuvriendelijkheid. Met de opkomst van lag...

    LED verlichting: bespaar energie en geld met het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch

    LED verlichting is tegenwoordig een populaire keuze voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Dit komt doordat LED verlichting vele voordelen biedt, zoals energie-efficiëntie, lange levensduur en milieuvriendelijkheid. Met de opkomst van lage wattage LED panelen, zoals het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch, kunnen deze voordelen nog verder worden vergroot.

    Besparing op energiekosten

    Een van de grootste voordelen van het gebruik van lage wattage LED panelen is de aanzienlijke besparing op energiekosten. LED verlichting verbruikt tot wel 45% minder energie in vergelijking met traditionele LED verlichting (die gemiddeld 40W tot 50W verbruiken) en tot 75% minder energie dan conventionele TL buizen. Dit betekent dat de overstap naar LED panelen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

    Snelle terugverdientijd

    Dankzij de lagere energiekosten kan de investering in LED panelen snel worden terugverdiend. Hoewel de initiële kosten van LED verlichting iets hoger kunnen liggen dan die van conventionele verlichting, zorgt de besparing op energiekosten ervoor dat deze investering al binnen korte tijd wordt terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd van LED verlichting is aanzienlijk korter geworden door het gebruik van lage wattage panelen.

    Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch: een duurzame keuze

    Het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch is een uitstekend voorbeeld van een energiezuinig LED paneel. Met een instelbare kleurtemperatuur (CCT Switch) biedt dit paneel flexibiliteit in verlichting, ideaal voor verschillende omgevingen zoals kantoren, scholen, winkels en andere commerciële ruimtes. Het paneel heeft een laag wattage van slechts 32W, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie en kostenbesparing.

    Vervangingsmarkt voor bandraster paneel

    Dit Side-Lit paneel is speciaal ontworpen voor de vervangingsmarkt van bandraster panelen. Traditionele bandraster verlichting kan eenvoudig worden vervangen door dit efficiënte LED paneel, wat resulteert in directe besparingen op energiekosten en onderhoud. Door te kiezen voor het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch, kunt u genieten van heldere en efficiënte verlichting zonder dat dit ten koste gaat van uw energierekening.

    Milieuvriendelijke oplossing

    Naast de financiële voordelen draagt het gebruik van lage wattage LED panelen ook bij aan een beter milieu. LED verlichting heeft een langere levensduur dan conventionele verlichting, wat betekent dat er minder afval wordt geproduceerd. Bovendien bevatten LED lampen geen schadelijke stoffen zoals kwik, wat vaak wel het geval is bij TL buizen. Dit maakt LED verlichting een milieuvriendelijkere keuze.

    Verbeterde lichtkwaliteit

    LED verlichting staat bekend om zijn superieure lichtkwaliteit. Het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch biedt een consistent helder en gelijkmatig licht, wat bijdraagt aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Bovendien zijn LED panelen vaak dimbaar, waardoor u de lichtsterkte kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en zo nog meer energie kunt besparen.

    Conclusie

    De overstap naar lage wattage LED panelen, zoals het Side-Lit Paneel 150x18cm 32W CCT Switch, is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar energie-efficiënte en duurzame verlichting. Met aanzienlijke besparingen op energiekosten, een snelle terugverdientijd en talloze milieuvriendelijke voordelen, is LED verlichting een investering die zichzelf snel terugbetaalt. Door te kiezen voor LED verlichting draagt u bij aan een groenere toekomst, terwijl u tegelijkertijd geniet van hoogwaardige verlichting en lagere energierekeningen. Bovendien is dit paneel een ideale oplossing voor de vervangingsmarkt van bandraster panelen, waardoor het eenvoudig is om oude verlichting te upgraden naar energiezuinige LED verlichting.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    PLX273702
    EAN
    8720701273702

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Eerder door jou bekeken producten